DutchEnglish

Vacatures

Werken als Succesmanager bij PurpleHRM

Als Succesmanager bij PurpleHRM ben je verantwoordelijk voor het succes van onze klanten bij de toepassing van onze HR Analytics Software (PurpleHRI). Na de succesvolle onboarding staat het enthousiaste HR team van de klant in de startblokken om meer inzicht uit hun HR data te halen. En dat is precies waar jij ze bij gaat helpen! Je hebt contact met het kloppende hart van elke organisatie: het Human Resources team, de directie en het management. Samen met het Development- en Salesteam sta je continu in contact met de klant, waarin een proactieve houding, overtuigende analysevaardigheden en inlevingsvermogen zorgen voor een optimale customer experience.

Wat deze rol extra bijzonder maakt is dat de toepassing van HR Analytics voor veel organisaties relatief nieuw is, waardoor je alle ruimte hebt om met jouw specialisme het verschil te maken en de klant te helpen excelleren. Kortom: een rol met grote impact, want jij helpt toonaangevende organisaties bij het analyseren van personele ontwikkelingen, het meetbaar maken van HR interventies en het nemen van de juiste strategische beslissingen!

Zie je het als een gave uitdaging om Customer Succes als nieuwe rol samen vorm te geven? Deel je de visie dat het succes van onze klanten leidt tot succesvolle groei in business? En heb jij ervaring met een verglijkbare rol? Dan maken we graag kennis met je!

Dit vind je fantastisch om te doen

   Sparren met onze klanten over de inzet van HR Analytics bij het nemen van strategische HR beslissingen
   Inspireren en skills vergroten van onze klanten in trainingen, adoptieprogramma’s en consultancy
   Samen met klanten bepalen van hun bedrijfskritische performance indicatoren
   Meedenken in onze roadmap voor doorontwikkeling op basis van signalen die klanten jou geven
   Samenwerken met toonaangevende organisaties (o.a. Detailresult Groep, DPG Media, PGGM, CEVA Logistics, Koninklijke Auping, ROC Zadkine, Brocacef Groep).

De doelen van jou als Succesmanager

✓   Een zachte landing. Ook na de onboarding ondersteun je klanten bij de toepassing van onze oplossingen.
✓   Consultancy en training: Je zorgt voor de verkoop en uitvoering van onze adoptieprogramma’s, trainingen en consultancy op het gebied van HR Analytics.
✓   Kansen in de markt. Je ziet en benut cross- en upsell kansen.
✓   Targets behalen we samen. Je draagt bij aan de realisatie van onze organisatiedoelstellingen en targets.

Wat krijg je ervoor terug?

PurpleHRM biedt een uitdagende functie binnen een snelgroeiende innovatieve organisatie met leuke en enthousiaste collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je volledig te ontplooien en onderdeel te zijn van het succes van onze organisatie. Wij bieden een uitgebreid en marktconform pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, laptop en telefoon. De primaire standplaats is op ons kantoor in Amersfoort, waar elke dag gezorgd wordt voor een heerlijke lunch! Vanzelfsprekend heb je alle ruimte om overal te werken waar je maar wil.

PurpleHRM-HR-service

Jij…

  • Hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • Beschikt over 2-3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol in het HR- en/of IT-vakgebied
  • Vindt het gaaf om inhoudelijk met klanten in gesprek te gaan
  • Beschikt over uitstekende demonstratie- en presentatievaardigheden
  • Weet hoe je het succes voor zowel de klant als PurpleHRM kunt borgen en uitbreiden
  • Kan getypeerd worden door klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en analytisch vermogen
  • Draagt graag je steentje bij aan onze Stichting die zich inzet voor ouderen in een achterstandspositie in regio Amersfoort
  • Wil graag werken met én voor fantastische klanten

Zoeken we jou?

Als je enthousiast bent, goed in de functie lijkt te passen, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatie én CV naar:  bart.uijttenboogaart@purplehrm.com. Voor meer informatie over de functie bel je met 033 472 4847

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com