Skip to main content

Exclusieve samenwerking tussen GO4! en PurpleHRM

We zijn blij te kunnen aankondigen dat GO4! en PurpleHRM een exclusieve overeenkomst gesloten hebben voor HR-analytics software in Brazilië.
Met dit partnership breidt GO4! hun software portfolio uit en levert hun klanten een state of the art HR Analytics oplossing.
PurpleHRI, de HR-analytics oplossing van PurpleHRM, is nu beschikbaar in Europa, West-Azië en Zuid-Amerika.

Over GO4!
GO4 ! Business Consultancy begon zijn activiteiten in 2002 en heeft kantoren in São Paulo en Curitiba. De consultans van GO4 focussen zich op het verbeteren van bedrijfsresultaten met een sterke focus op HR, Finance en Logistiek. GO4! heeft jarenlange ervaring in grote nationale en multinationale bedrijven uit verschillende sectoren .
Vanaf de start levert GO4 ! ondersteuning in Business Management, alsmede fusies en overnames met een sterke focus op het toevoegen van waarde aan de business .

Over PurpleHRM
PurpleHRM is een internationale organisatie voor HR Analytics en procesondersteuning.
PurpleHRM heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence en HR consultancy.
PurpleHRM levert software en diensten aan organisaties uit verschillende industrieën over de hele wereld, met behulp van haar uitgebreide netwerk van onafhankelijke resellers. Wij kunnen de juiste oplossingen leveren voor elk land en elke industrie die volledig voldoen aan de lokale wet-en regelgeving.