PurpleHRM werkt nauw samen met uiteenlopende partners die zowel inhoudelijk als technisch bijdragen aan een optimaal eindresultaat.

Platform

PurpleHRM maakt voor haar producten gebruik van verschillende platforms. PurpleHRM maakt alleen gebruik van proven technologie dat ook door enterprise klanten ingezet wordt binnen hun bedrijfsvoering

Resellers

Resellers hebben veel expertise van PurpleHRM en zijn gerechtigd om oplossingen van PurpleHRM te verkopen. Onze resellers zijn veelal actief in een specifiek vakgebied waarbij zij producten van PurpleHRM inzetten bij hun klanten.

Knowledge

Knowledge partners van PurpleHRM zijn adviesorganisaties die klanten helpen bij diverse vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld HR-Analytics, Strategische Personeelsplanning, ICT Souring, Projectmanagement, Business Intelligence en Organisatieadvies.

Interfacing

De producten van PurpleHRM zijn platform onafhankelijk, een interface kan dan ook met iedere (HR)systeem gerealiseerd worden. Om integraties sneller te laten verlopen heeft PurpleHRM met diverse leveranciers vaste afspraken gemaakt.

Ook partner worden?

Platform

PurpleHRM maakt gebruik van het Qlik-platform. Qlik is wereldwijd koploper op het gebied van business intelligence en data discovery en maakt analytics voor elke doelgroep snel, accuraat en visueel aantrekkelijk toegankelijk voor elke gebruiker. 

 

PurpleVlootschouw maakt gebruik van de Mendix technologie. Mendix is een innovatief agile ontwikkelplatform dat gebaseerd is op Model Driven Development. Het platform is de schakel om business en IT met elkaar te verbinden en uitmuntend in integratie met bestaande systemen. Mendix is niet voor niets het snelst groeiende agile ontwikkelplatform wereldwijd en door Gartner uitgeroepen tot ‘Cool Vendor’.

PurpleHRM is gecertificeerd partner van AFAS. Om u volledig te ontzorgen is de koppeling door AFAS gecertificeerd. Met deze certificering heeft u als bestaande of nieuwe AFAS-klant de garantie dat het dashboard naadloos aansluit en integreert met uw AFAS omgeving. Jaarlijks zullen AFAS en PurpleHRM de koppeling ‘hercertificeren’. AFAS en PurpleHRM staan op deze manier garant voor een perfect op elkaar afgestemde koppeling.

Knowledge

ROND verwoordt in 4 letters de principes waar wij voor staan als herkenbaar, gezond Nederlands merk: een gezonde onderneming, goed voor consultants, klanten, partners en de maatschappij. Dit komt tot uitdrukking in onze 4 merkwaarden; duurzaam, meer, waarde en scheppen.

Dageraad Advies adviseert en ondersteunt  organisaties bij diverse HR- en bedrijfskundige vraagstukken. Uw ambities vormen ons vertrekpunt. De verbinding tussen ‘hard’ (inhoud) en ‘zacht’ (gedrag) staat daarin centraal. Beide elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zij vormen samen het hart van iedere organisatie.

Resellers

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com