DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • Praktijkdag: Personeelsplanning in roerige tijden

Praktijkdag: Personeelsplanning in roerige tijden

Zwaar weer!
Organisaties krimpen, van huidig personeel wordt meer verwacht dan ooit, HR moet roeien met de riemen die ze heeft. In deze roerige tijden is het boeien en binden van talent een must, de juiste persoon op de juiste plaats is geen idee meer, maar keiharde noodzaak. Om te overleven is het aan HR om organisaties te flexibiliseren, dit betekent reorganiseren op korte termijn zodat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd is voor de toekomst.

Strategische Personeelsplanning
Als HR-professional moet u varen op meerdere schepen tegelijk, hoe krijgt u alle zeilen dezelfde kant op? Hoe zorgt u voor een ultiem samenspel in strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en kostenbesparing? Hoe krijgt u de directie overstag? Hoe zorgt u ervoor dat de organisatie de wind weer in de rug krijgt? Tijdens de Praktijkdag krijgt u antwoord!

Collega’s Roy Roelvink en Gerard Evers nemen u tijdens de praktijkdag mee in de wereld van Strategische Personeelsplanning (SPP)  en bieden u zowel de modellen als ook het instrumentarium om uitvoering te geven aan SPP.

Deze praktijkdag is al geweest.

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com