Draagvlak voor verandering

Door meer data gedreven HRM

Omarmen van verandering

Brocacef, gevestigd in Maarssen, is een groep van ondernemingen actief op het gebied van gezondheidszorg en bekend van de BENU apotheken. Bij Brocacef werken ca. 5.400 medewerkers. We spreken met Julien Pluijmen, directeur HRM bij Brocacef Groep over de transitie van HRM naar een meer datagedreven HR afdeling. Een ambitie waarin Brocacef intensief samenwerkt met PurpleHRM. De sportieve, optimistische Utrechter vertelt hoe hij zijn en team zich dagelijks inzetten voor het creëren van een vitale organisatie. Dit is dé basis voor Brocacef die als organisatie de ambitie heeft om de zorgpartner te zijn waar mensen bewust voor kiezen.

Met menselijke maat

“Veranderingen omarmen we bij Brocacef”, aldus Julien. En dat doet het HR-team niet op gevoel. Alles wat wij doen, onderbouwen we zoveel als mogelijk met data. Dat doen we al jaren zo, maar voorheen handmatig in Excel sheets. Sinds de samenwerking met PurpleHRM en daarmee HR Analytics is cijfermatig denken en handelen een stuk eenvoudiger geworden.

In PurpleHRI worden data uit ons HR systeem AFAS, ons recruitmentpakket en onze begroting verbonden. Of het nou gaat om investeringen, het inzichtelijk maken van verloop of ontwikkelbehoeftes van onze mensen. Wij kunnen leidinggevenden voorzien van duidelijke inzichten, altijd en overal.”
— Julien Pluijmen, Directeur HRM bij Brocacef 

Resultaten

data gedreven HR
  • Alle gewenste HR analyses in één app
  • Data uit meerdere HR systemen combineren
  • Inzicht in in-, door- en uitstroom, Talent Management, Diversiteit, Loonkosten en bijvoorbeeld Verzuim
  • HR businesspartners gaan het gesprek aan op basis van cijfers 

Lees het verhaal van Brocacef Groep. ‘Draagvlak voor verandering op basis van cijfers’.

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com