DutchEnglish

HANOS gaat voor paars

Meer dan een internationale horeca groothandel, dat is HANOS. De retailer voorziet in vrijwel alle horecabenodigdheden, maar biedt ook culinaire inspiratie en kennis. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren in  Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met meer dan 4000 medewerkers en vestigingen in zowel Nederland als België. De vraag naar HR stuurinformatie binnen zowel HRM als het management was groot. HANOS zocht een partner die hen kan helpen bij de stap naar meer data gedreven HRM. 

Inzicht op ieder niveau

Na een enthousiaste kennismaking werd samen met het HR team een Proof of Concept (POC) gestart. In deze POC maakte HANOS kennis met PurpleHRI, inclusief live koppeling op het HR systeem AFAS. Gedurende diverse sessies kreeg het HR team inzicht in de toepassing bij vraagstukken op het gebied van mobiliteit, strategische personeelsplanning en bijvoorbeeld verzuim. Informatie die binnen seconden beschikbaar is en op ieder gewenst niveau weergegeven kan worden. Tijdens de POC werd de toegevoegde waarde direct zichtbaar; informatie die voorheen lastig of zelfs helemaal niet beschikbaar was, bleek nu direct te gebruiken. Direct na de POC is dan ook besloten PurpleHRI te implementeren en een meerjarige samenwerking met PurpleHRM aan te gaan. Het HR team van HANOS is nu toekomst-proof voorzien van een instrument waarmee men analyses op alle HR thema’s kan maken, verbanden in kaart gebracht worden en rapportages 100% automatisch beschikbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een vrijblijvende demo aan! 

“HANOS professionaliseert, ook binnen HRM. We willen onze beleidskeuzes en interventies maken op basis van feiten, data. Met de HR Analytics oplossing van PurpleHRM is dit mogelijk geworden.” 
Hans Rodenhuis, Manager HRM bij HANOS

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com