Demo Dagen PurpleHRM

Wij laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is!

Demo Dagen gemist?

Het jaar 2023 is begonnen. Opnieuw staat HR Analytics als top prioriteit aangemerkt, steeds meer organisaties kiezen dan ook strategisch voor het inbedden van analytics binnen de (HRM)organisatie. In de praktijk blijkt echter dat veel organisaties worstelen met de executie van ideeën en beleid naar daadwerkelijke uitvoering en toepassing van HR Analytics. Tijdens de demo dagen geven we HR professionals inzicht in de grote kansen die HR Analytics hen biedt, bijvoorbeeld bij actuele thema’s als Strategische Personeelsplanning en Duurzame Inzetbaarheid.

Uitdaging

Voor veel strategische HR thema’s blijkt het erg lastig om integraal inzicht te krijgen uit reguliere HR systemen, waardoor dergelijke analyses vaak handmatig worden verwerkt  in Excel. Naast dat dit een steeds groter risico vormt in het kader van de aangescherpte wetgeving (GDPR), zijn de grenzen van Excel vaak snel bereikt met statische output als gevolg. Daarnaast blijkt in de praktijk dat ‘eigen’ IT afdelingen worstelen met de vertaling van HR vraagstukken naar te ontwikkelen inzichten, hetgeen vaak resulteert in lange en trage ontwikkeltrajecten.

Hoe zorgt u ervoor dat u HR Analytics succesvol implementeert in uw organisatie? Wat betekent dit voor de benodigde kennis en vaardigheden van HR professionals? Hoe overwint u obstakels op het gebied van data en systemen? Ontdek het tijdens de opname van één van de sessies tijdens de demo dagen!

Kijk het webinar terug!

Tijdens het Webinar ontdekt u vanaf uw eigen werkplek hoe u uw analytische voornemens kunt realiseren! En:

  • Ontdekt u de 3 grote kansen voor de toepassing van HR Analytics
  • Maakt u kennis met onze intuïtieve HR Analytics oplossing
  • Inspireren wij u met onze Best Practice HR Analytics
  • Leert u hoe u afscheid kunt nemen van Excel
  • Demonstreren wij u onze modellen voor Strategische Personeelsplanning, Talent Management, Beloningsbeleid, Generatiebeleid en Duurzame Inzetbaarheid


Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com