DutchEnglish

PurpleHRI

voorziet u van de juiste en relevante HR informatie

PurpleHRI

Markten veranderen, nieuwe technologieën komen op, nieuwe uitdagingen dienen zich aan. Hoe verandert uw omgeving de komende tijd? Hoe dient uw organisatie zich te ontwikkelen? En hoe moet de personele inrichting van uw organisatie er over enkele jaren uitzien om optimaal in te kunnen spelen op deze uitdagingen en tóch uw ambities te realiseren? PurpleHRI – de krachtige HR Analytics oplossing van PurpleHRM – helpt u bij het beantwoorden van deze vragen.

PurpleHRI biedt nieuwe inzichten

Voor het effectief en efficiënt managen van uw human resources is kennis van de feiten en werken met scenario’s essentieel. PurpleHRI laat u op een nieuwe manier profiteren van de beschikbare data in uw personeelsinformatiesysteem of andere bronnen. Met PurpleHRI haalt u deze waardevolle gegevens uit uw systemen (AFAS, Raet, SAP, ADP etc.) om ze vervolgens op een revolutionaire manier inzichtelijk te maken en tot leven te brengen. HRI is ontwikkeld vanuit behoefte om organisaties optimaal te adviseren. Nagenoeg alle relevante HR-inzichten en analysemogelijkheden zijn doordacht en beschikbaar binnen PurpleHRI.

Beter sturen

Met PurpleHRI beschikt u over een praktische Business Intelligence oplossing voor het managen van uw human resources. U maakt snel en eenvoudig op feiten gebaseerde analyses met slechts enkele muisklikken. U kunt inzoomen op alle denkbare dwarsdoorsnedes of totalen. Deze informatie kan in de tijd worden weergegeven en/of op een specifiek peilmoment. Ook kunt u door variabelen in te voeren scenario’s maken.

Demo PurpleHRI HR adviseur

Demo PurpleHRI analist

PurpleHRI de standaard voor HR Analytics

PurpleHRI Personele Kenmerken
PurpleHRI Personele Kenmerken
PurpleHRI Beoordelingen
PurpleHRI Beoordelingen

Toekomstgericht HRM-beleid

Aan de hand van analyses en scenario’s ontstaat een scherp beeld van het verleden, het heden en de toekomstige situatie van de organisatie en de bemensing daarvan. Deze inzichten ondersteunen u bij uw strategische personeelsplanning en helpen u bij het realiseren een effectief en toekomstgericht HRM-beleid. Veronderstellingen toetst u eenvoudig aan de hand van feitelijke, actuele gegevens uit uw eigen PI-systeem. Zo zorgt u voor een gedegen, onderbouwd advies en beter beleid.
Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com