Skip to main content

 

Zoeken we jou?

Vacature Sales Manager

PurpleHRM biedt een uitdagende sales-functie binnen een kleine, snelgroeiende en innovatieve organisatie met leuke en enthousiaste collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je volledig te ontplooien en onderdeel te zijn van het succes van onze organisatie. Wij bieden een uitgebreid en marktconform pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, telefoon en laptop. De primaire standplaats is op ons kantoor in Amersfoort, waar elke dag wordt gezorgd voor een heerlijke lunch! 

PurpleHRM is een Nederlandse organisatie voor HR Analytics en procesondersteuning en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence en HR- organisatieadvies. PurpleHRM biedt onder het label PurpleHRI innovatieve en award-winning software ten behoeve van HR metrics en analytics, scenarioplanning en strategische personeelsplanning. Dagelijkse maken onze klanten HR Analyses waarmee zij betere en slimmer keuzes maken voor de toekomst van hun organisatie. PurpleHRM werkt voor diverse organisaties zoals: Action, ANWB, Ceva Logistics, Deventer Ziekenhuis, Gemeente Almere, de Postcode Loterij, ProRail en Coop Supermarkten.

Zoeken we jou?

Als je enthousiast bent, goed in de functie lijkt te passen, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatie én CV naar: bart.uijttenboogaart@purplehrm.com. Voor meer informatie over de functie bel je met 033 472 4847

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

[widgetkit id=”2″]