Skip to main content

HR Analytics in de praktijk

Wij laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is!

Webinar: Award Winning HR Analytics Software

PurpleHRM, specialist op het gebied van HR Analytics, is beloond met een Global Award. Qlik heeft PurpleHRM deze Award toegekend vanwege de bijzondere bijdrage aan de ontwikkeling van HR Analytics in Nederland. De ontwikkelde BI-oplossing PurpleHRI, die HR professionals inzicht geeft in personeelsdata en ondersteunt bij een toekomstgericht HR-beleid, heeft de groeimarkt voor HR Analytics aanzienlijk vergroot. Voor HR-professionals is het niet meer voldoende om alleen personeelsgegevens te kunnen meten, ze willen ook voorspellen en anticiperen op de toekomst. Nog weinig HR-afdelingen koppelen personeelsdata aan elkaar, laat staan aan bedrijfsdata, waardoor organisaties kansen mislopen. Verhoogt de klanttevredenheid bijvoorbeeld nadat medewerkers een cursus klantgerichtheid hebben voltooid? U weet steeds meer over uw omzet, klantgroepen, voorraden en websitegedrag, maar wat weet u eigenlijk over uw eigen medewerkers?

Bekijk de online demo!

Graag laten wij u zien hoe HR Analytics helpt bij het beantwoorden van cruciale HR vraagstukken:
  • 1. Hoe ziet mijn personeelsbestand/samenstelling er uit over 1-5 of 10 jaar?
  • 2. Welke medewerkers presteren beter: medewerkers die ik het afgelopen jaar heb aangenomen of medewerkers die ik intern heb laten doorstromen?
  • 3. Moet ik nu al nieuwe medewerkers gaan werven vanwege vergrijzing? Bij welke kritische (sleutel)functies heb ik over 5 jaar een probleem? In hoeverre kan ik met opvolgingsplanning dit probleem oplossen?
  • 4. Is er een relatie tussen leeftijd, opleidingsniveau, salaris en performance? Performen medewerkers die ik ‘meer’ betaal beter dan medewerkers met dezelfde kenmerken die ik ‘minder’ betaal?

Wilt u ook uw positie als businesspartner verstevigen met HR Analytics?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk het Webinar ‘HR Analytics in de praktijk’ en ontdek hoe ook u HR Analytics succesvol vormgeeft, toepast en borgt!


[widgetkit id=”2″]