Skip to main content

Whitepaper: HR Analytics en Employability

Hoe u de employability van uw medewerkers bepaalt en vergroot op basis van HR- en arbeidsmarktdata.

Employability vergroten

Medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie en daarmee ook het grootste risico. Welke groepen medewerkers vormen een vertrekrisico op basis van hun aantrekkelijkheid in de markt?

Welke medewerkers zitten niet op de juiste plek en hebben doorstroomperspectief? Waar zitten medewerker groepen die een beperkte inzetbaarheid hebben en dus ook een negatief perspectief op de arbeidsmarkt?

Inhoud whitepaper

  1. De urgentie van Employability
  2. Hoe krijgt u zicht op Employability?
  3. Hoe werkt Employability in de praktijk?
  4. De toekomst voorspellen met externe data: Welke medewerkers blijven en welke vertrekken?
  5. Op welke wijze kunt u de employability van uw medewerkers verhogen en blijft u flexibel als organisatie bij eventuele reorganisaties?

Download de gratis whitepaper

Krijg antwoord op bovenstaande vragen. Daarnaast leest u meer over de Intelligence Group en de mogelijkheden om met arbeidsmarktdata, in combinatie met PurpleHRM software, analyses te maken.

Benieuwd hoe u binnen uw organisatie ook succesvol om kan gaan met Employability? Wilt u ook antwoord op de vragen van morgen? Download dan de whitepaper en lees wat HR Analytics en Employability voor u kan betekenen. 

Wilt u ook uw positie als businesspartner verstevigen?

Download de Whitepaper HR Analytics & Employability en ontdek hoe ook u employability succesvol vormgeeft, toepast en borgt!

Vul hieronder uw gegevens in en download de Whitepaper.