DutchEnglish
Bel ons op 033-4724847 | info@purplehrm.com

Een kijkje in de Analytics keuken bij...

We kijken terug op een prachtig 2018, waarin we veel nieuwe organisaties hebben mogen verwelkomen en samen met HR professionals het vakgebied aan het veranderen zijn. Niets doen met je HR data is dan ook geen optie meer! 

Wil je in 2019 een frisse start maken met HR Analytics? We helpen je graag op weg! Met dit unieke kijkje in de keuken bieden we je elke 1e donderdag van de maand de kans om laagdrempelig kennis te maken met onze visie op HR Analytics én onze intuïtieve oplossing. Je ontdekt hoe onze klanten gebruik maken van onze oplossing en op welke wijze zij deze inzetten bij strategische HR vraagstukken. 

Kom kijken in onze keuken!

Wil je in 2019 een vliegende start maken? Kom dan kijken in onze analytics keuken! Wij inspireren je graag en delen de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 1 op 1 te sparren met een HR Analytics consultant of juist de diepte in te gaan met een technische consultant. 

Gaaf! Waar kan ik me aanmelden?

Ben je HR Professional en werkzaam als HR- adviseur, -manager of -analist? Onze Analytics keuken is iedere maand toegankelijk en onze collega’s staan de hele middag voor je klaar! We bieden je dan ook alle ingrediënten om je verder op weg te helpen. Kies de voor jou passende datum en meld je gratis aan!

 

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com