Een kijkje in de Analytics keuken bij…

We kijken terug op een prachtig 2020, waarin we veel nieuwe organisaties hebben mogen verwelkomen en samen met HR professionals het vakgebied aan het veranderen zijn. Zo is de roep om data-gedreven besluitvorming tijdens de Coronacrisis groter dan ooit. Niets doen met je HR data is dan ook geen optie meer! 

Wil jij leren hoe je actuele HR vraagstukken uit jouw organisatie meer fact-based kunt benaderen? We helpen je graag op weg! Met dit unieke kijkje in de keuken bieden we je de kans om laagdrempelig kennis te maken met onze visie op HR Analytics én onze intuïtieve oplossing. Je ontdekt hoe onze klanten gebruik maken van onze oplossing en op welke wijze zij deze inzetten bij strategische HR vraagstukken. 

Nu al nieuwsgierig? Lees direct hoe organisaties als NCOI Groep, Verwater en Gemeente Almere de vruchten plukken van het gebruik van HR Analytics.

Gaaf! Waar kan ik me aanmelden?

Ben je HR Professional en werkzaam als HR- adviseur, -manager of -analist? Onze Analytics keuken is voor jou toegankelijk en onze collega’s staan de hele middag voor je klaar! We bieden je dan ook alle ingrediënten om je verder op weg te helpen. Kies de voor jou passende datum en meld je gratis aan!

 

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com