Skip to main content

Brocacef Groep kiest voor HR Analytics via PurpleHRM

Van HR rapportages naar HR Analytics

Brocacef en PurpleHRM hebben een strategisch partnership gesloten. Met meer dan 5000 medewerkers en 500 apotheken is Brocacef Groep dé zorgpartner voor consumenten en zorgprofessionals.

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan innovatie in de gehele organisatie. Ook binnen de afdeling HRM, waar men een aantal jaren geleden de overstap maakte van SAP naar AFAS, is de slimme inzet van technologie een speerpunt op de HR agenda.

Strategisch HR beleid met cijfers

De afdeling HRM gaat de software inzetten voor een meer data-gedreven HR beleid. Brocacef Groep is met PurpleHRI in staat om zowel trends en ontwikkelingen te kunnen analyseren, te sturen op een eigen set aan HR KPI’s en middels diverse scenario’s naar de toekomst te kijken. Middels de door PurpleHRM ontwikkelde AFAS-connector is ook de gegevensuitwisseling secure en geautomatiseerd geborgd. 

Met deze strategische samenwerking beschikt Brocacef Groep dan ook over een complete HR Analytics oplossing inclusief honderen analytics. PurpleHRI zal worden ingezet bij een meer datagedreven onderbouwing van strategische keuzes bij thema’s als Strategische Personeelsplanning, Mobiliteit, Duurzame Inzetbaarheid en Talent Management. 

Over Brocacef Groep

Brocacef en BENU zetten zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. Waar het voor ons om draait: mensen helpen gezond te zijn en te blijven. Brocacef Groep is dé zorgpartner zijn waar mensen bewust voor kiezen. We zijn daar waar consumenten en zorgprofessionals behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Brocacef Groep biedt oplossingen door de gehele gezondheidsketen zoals: gespecialiseerde supply chain oplossingen, ziekenhuis verplaatste zorg, farmaceutische dienstverlening, bereidingsactiviteiten, medicijnrollen, leveren zelfzorgproducten, medicijnen en medische hulpmiddelen, (maatwerk)verpakkingen en benodigdheden voor uw praktijk of apotheek.

Over PurpleHRM

PurpleHRM is een internationaal opererende organisatie gespacialiseerd in HR Analytics & Reporting. PurpleHRM is een joint venture van Rond Consulting en Dageraad Advies en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van Business Intelligence en HR-organisatieadvies. PurpleHRM levert, onder het label PurpleHRI, een complete oplossing voor HR Analytics & Reporting voor middelgrote en grote organisaties, die zich bewust zijn van de strategische waarde van HR en gericht stappen willen zetten op dit gebied.