HR Analytics op AFAS

Inclusief directe koppeling op AFAS!

De Profit BI Standaard

Binnen uw organisatie legt u steeds meer gegevens vast en beschikt u over grote hoeveelheden HR-data. Ook uw organisatie heeft de beschikking over standaard inzichten en rapportages die door AFAS in Profit BI beschikbaar zijn gesteld. Deze inzichten en rapportages zijn echter standaard. Zo krijgt u bijvoorbeeld maandelijkse verzuimrapportages zonder dat u direct inzicht heeft in de definitie, berekeningen of de ontwikkeling in de tijd. 

Daarnaast is het vaak niet mogelijk om analyses uit te breiden of vrij velden toe te voegen. Businessrules en organisatiespecifieke inzichten ontbreken dan ook vaak. Dit resulteert helaas dan ook vaak in handmatige verwerking in statische rapporten in Excel. Dat kan anders!

AFAS Dashboard PurpleHRM

PurpleHRM is partner van AFAS en biedt onder het label PurpleHRI een complete HR Analytics oplossing. Hierin beschikt u over één integraal dashboard met hierin enkel de voor u relevante KPI’s. Zo voegt u eenvoudig KPI’s toe en richt u het dashboard in op basis van uw informatiebehoefte. Het dashboard wordt ingericht op basis van uw eigen specifieke AFAS inrichting. Hierin nemen we natuurlijk uw eigen vrije velden mee! AFAS klanten als The Sting, Detailresult Groep, Gemeente Almere, het OLVG, het Maasstad Ziekenhuis en bijvoorbeeld DPG Media maken gebruik van PurpleHRI voor HR Analytics, inclusief directe koppeling op AFAS!

AFAS

Storytelling met HR data

Met de geïntegreerde presentatie modus voegt u eenvoudig conclusies en aanbevelingen toe aan uw analyses! Vervolgens deelt u deze met één druk op de knop met uw collega’s. In onderstaande video ziet u dat uw met slechts enkele clicks uw inzichten opmaakt, voorziet van conclusies en live kunt presenteren in een (HR) overleg. 

Organogram AFAS

Ook heeft u tevens de beschikking over een visueel organogram. U klapt deze eenvoudig uit en beschikt over de mogelijkheid om in te zoomen op een cluster, een afdeling of een ander onderdeel van uw organisatie. 

AFAS

AFAS integratie

Het AFAS-dashboard is volledig geïntegreerd met zowel AFAS ProftWeb als AFAS Insite.

Om uw volledig te ontzorgen is de koppeling door AFAS gecertificeerd. Met deze certificering heeft u als bestaande of nieuwe AFAS-klant de garantie dat het dashboard naadloos aansluit en integreert met uw AFAS omgeving. Jaarlijks zullen AFAS en PurpleHRM de koppeling ‘hercertificeren’.

AFAS en PurpleHRM staan op deze manier garant voor een perfect op elkaar afgestemde koppeling.

Bent u AFAS-klant en wilt u meer informatie over het PurpleHRM AFAS-Dashboard?

PurpleHRI op AFAS

  • een complete oplossing met alle HR analyses en analytics;
  • directe koppeling op AFAS Profit/ InSite;
  • mogelijkheid om data uit andere systemen toe te voegen;
  • op basis van uw eigen definities en filters;
  • één integraal dashboard met eigen KPI’s;
  • inzicht in ontwikkelingen en trends; 
  • unieke real-time presentatiemodus.

PurpleHRI is volledig platform-onafhankelijk! Voeg eenvoudig data toe uit uw recruitmentsysteem, uw LMS of andere bronnen. 

Bent u AFAS klant en wilt u meer informatie over het AFAS Dashboard van PurpleHRM?

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com