Webinar AFAS Open

HR Analytics op AFAS

HR Dashboards & Analytics op AFAS 

Wil je meer dan de standaard dashboards binnen AFAS? PurpleHRM is dé AFAS partner voor HR Dashboards & Analytics. Door dit strategische partnership bieden we jou als AFAS gebruiker de kans om een vliegende start te maken met data-gedreven werken. Voor veel HR afdelingen is het onderbouwen van strategische besluiten met behulp van data immers een grote wens, maar tegelijkertijd ook een grote uitdaging. 

In nauwe samenwerking met AFAS hebben we een webinar verzorgd waarin we meer vertellen over de wijze waarop jij als AFAS gebruiker direct gebruik kunt maken van: 

  • Plug-and-play voor HR Analytics inclusief live koppeling op AFAS
  • Flexibiliteit: Alle ruimte om vrije velden mee te nemen, analyses door te ontwikkelen, gegevens uit meerdere systemen te combineren, één integraal HR dashboard met eigen KPI’s in te richten en scenario’s te analyseren voor een optimale personele bezetting voor de komende jaren. 
  • Een complete oplossing met honderden analytics die inzicht geven bij strategische thema’s als Strategische Personeelsplanning, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuim en bijvoorbeeld Talent Management.
  • AFAS gebruikers als het OLVG, het Maasstad Ziekenhuis, Detailresult Groep, HANOS, Gemeente Almere, Bovemij Verzekeringen, Brocacef en bijvoorbeeld ZorgSaam gingen je voor

Webinar: Fact-based HRM met HR Analytics op AFAS

Vul hieronder je gegevens in en bekijk het webinar direct!

Bent u AFAS klant en wilt u meer informatie over het AFAS Dashboard van PurpleHRM?

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com