DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • Het HR event voor én door HR in de zorg!

Het HR event voor én door HR in de zorg!

PurpleHRM healtcare zorgsector

 

De koersverandering in de zorg is definitief ingezet. Zowel in de verpleeghuis-, thuis- als ziekenhuiszorg dient u hoogwaardige, betaalbare en kwalitatieve zorg te bieden. U heeft te maken met diverse ontwikkelingen op het gebied van een steeds complexer wordende zorgvraag, domotica en een blijvende spanning vanuit de marktwerking. Om wendbaar en slagvaardig te blijven dient HRM meer dan ooit haar rol als Strategisch Adviseur te pakken. Maar hoe doet u dat?

Kom erachter tijdens de inspirerende praktijkmiddag georganiseerd voor én door HR professionals uit de zorg en krijg antwoord op vragen als:

Wat zijn de succesfactoren van goed presterende zorgverleners en wat kunnen wij van hen leren? Op welke wijze kunt u met behulp van personele- en cliëntdata komen tot een verbeterprogramma voor kwaliteitsontwikkeling? Hoe bouwt u met People Analytics aan de HR afdeling van de toekomst?

Zorg dat ú er klaar voor bent! Schrijf u nu in voor deze inspirerende middag op 7 november in Theater de Flint in Amersfoort met sessies verzorgd door:
Sjoerd van den Heuvel, Bert Roelofs, Jenny Krabbenborg, Roy Roelvink en Jeroen Rommets.

 

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com