DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • Cordaan kiest voor HR Analytics oplossing van PurpleHRM

Cordaan kiest voor HR Analytics oplossing van PurpleHRM

Na een grondig selectietraject heeft Cordaan gekozen voor PurpleHRI, de HR Analytics software van PurpleHRM.
Cordaan heeft een aantal succesvolle projecten uitgevoerd waarbij PurpleHRI is ingezet voor vraagstukken als Strategische Personeelsplanning en een uniek analytics project waarbij Zorgzwaartebudgetten en HR data met elkaar zijn gecombineerd. Cordaan en PurpleHRM gaan op basis van deze succesvolle projecten een samenwerking aan om de AWBZ en WMO nog verder te integreren in de HR Analytics software.
Hierdoor zijn HR Adviseurs en Controllers van Cordaan in staat om scenario’s te maken ten aanzien van de aanstaande veranderingen in de AWBZ en WMO in relatie tot de huidige en toekomstige personeelsomvang en -samenstelling.

Leveren van goede zorg
Met PurpleHRI ziet Cordaan direct welke zorgzwaarte er wordt geleverd en is in staat om dit te koppelen aan de type medewerkers die deze zorg leveren. Joep Boekema, Projectleider bij Cordaan vertelt: “ met de oplossing van PurpleHRM zie ik direct welk groepen medewerkers welke zorg leveren, over welke opleidingen zij beschikken, hun leeftijdsopbouw,verzuimverloop, type contracten en dienstverbandomvang. Onze HR Adviseurs zijn hierdoor in staat om directie en lijnmanagement factbased te adviseren en sneller te anticiperen op diverse vraagstukken op het gebied van Talentmanagement, Vergrijzing, Duurzame Inzetbaarheid en natuurlijk de aanstaande veranderingen in de AWBZ en WMO. Ten aanzien van deze veranderingen is het essentieel om als organisatie flexibel te blijven en te zorgen dat onze medewerkers kwalitatieve hoogwaardige zorg tegen rendabele kosten kunnen blijven leveren“.

Over Cordaan
Cordaan is een zorgaanbieder met ruim 8500 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. Cordaan richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben.

Cordaan biedt ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Over PurpleHRM
PurpleHRM is een internationaal opererende organisatie voor HR Analytics en procesondersteuning. PurpleHRM is een joint venture van QlikView partner Rond Consulting en Dageraad Advies en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van Business Intelligence en HR-organisatieadvies.
PurpleHRM biedt software en services aan organisaties uit diverse branches, wereldwijd. Hiervoor maakt PurpleHRM gebruik van haar grote netwerk van onafhankelijke resellers. Wij zijn in staat om in ieder land, voor iedere branche passende oplossingen te bieden die volledig aansluiten op de lokaal geldende wet- en regelgeving.

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com