Skip to main content

HR Businesspartner


Factbased advisering bij strategische vraagstukken

Voor efficiënte en effectieve sturing van uw human resources is kennis van feiten en het maken van strategische HR analyses essentieel. PurpleHRI Analyses laat u op een nieuwe manier profiteren van de beschikbare data uit uw personeelsinformatiesysteem en overige HR systemen. PurpleHRI Analyses haalt deze waardevolle gegevens op uit uw systemen om ze vervolgens op een revolutionaire manier te visualiseren waardoor uw data waarde krijgt. Onze oplossing is ontwikkeld vanuit HR perspectief waardoor u als HR professional geholpen wordt om uw organisatie optimaal te adviseren op basis van feiten. Nagenoeg alle relevante HR-inzichten en analysemogelijkheden zijn beschikbaar binnen PurpleHRI.

U maakt snel en eenvoudig op feiten gebaseerde analyses met slechts enkele muisklikken. Daarnaast zoomt u eenvoudig in op alle denkbare dwarsdoorsnedes of totalen. Deze informatie kan in de tijd worden weergegeven (trends) en/of op een specifiek peilmoment. Ook kunt u door variabelen in te voeren zelf diverse scenario’s maken.

Deze inzichten ondersteunen u bij uw strategische personeelsplanning en helpen u bij het realiseren van een effectief en toekomstgericht HRM-strategie en beleid. Veronderstellingen toetst u eenvoudig aan de hand van feitelijke, actuele gegevens uit uw personeelsinformatiesysteem. Zo zorgt u voor een gedegen, onderbouwd advies en beter beleid.

‘Met PurpleHRI Analyses beschikken onze Businesspartners over een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor het onderbouwen van hun advies aan de business’

Uw voordelen

  • Bevat ‘state of the art’ toepasbare HR modellen
  • Koppelingen met diverse HR systemen
  • Maak eenvoudig trendanalyses op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en mobilteit
  • Geeft direct inzicht bij tactische- en strategische HR vraagstukken
  • Geschikt voor HR businesspartners, HR experts en (beleids)adviseurs
Dus waar wacht u nog op? Bekijk onderstaand direct een demo!

PurpleHRI: dé standaard voor HR Analytics

[widgetkit id=”2″]