DutchEnglish

PurpleHRI Dashboard voor Managers

voorziet u van de juiste en relevante HR informatie

PurpleHRI Dashboard

U beschikt over steeds meer (HR) data, losse spreadsheets en rapportages met ieder hun eigen waarheid. De rapportages die worden ‘rondgestuurd’ zijn veelal operationeel, verouderd en missen relevante gegevens waardoor u niet in staat bent om daadwerkelijk (strategisch) te sturen en de juiste beslissing(en) te nemen. PurpleHRI Dashboard, voorziet u van de juiste en relevante HR informatie met behulp van overzichtelijke en gebruikersvriendelijke dashboards inclusief interactieve analyse mogelijkheden. Maak met ‘PurpleHRI Dashboard’ van uw data ook bruikbare stuurinformatie en stel de dashboards en analyses snel en eenvoudig beschikbaar aan managers, directie en HR.

‘Met de dashboards hebben onze managers, directie en HR altijd en actueel inzicht in de belangrijkste HR-kengetallen waardoor we snel kunnen bijsturen indien nodig.’

De dashboards tonen zowel actuele ‘stand van zaken’ als de belangrijkste trends op het gebied van in- door- en uitstroom, headcount, budgetten en verzuim. Door de flexibele opzet van de applicatie kunt u de dashboards en rapportages zelf aanpassen op het gebied van: definities, look & feel en normen. Uiteraard werkt het dashboard op basis van rollen en autorisatie. U bepaalt zelf wat gebruikers te zien krijgen zodat iedere gebruiker de relevante informatie krijgt die bij zijn/haar rol behoort Kortom: maximale flexibiliteit die aansluit bij de informatiebehoeften van uw verschillende gebruikers!

Uw voordelen
  • Stel zelf uw dashboard samen en kies uit voorgedefinieerde kengetallen
  • Altijd aansluiting op uw eigen definities, huisstijl en gebruikersgroepen
  • Direct inzicht in de belangrijkste kengetallen
  • Interactieve dashboards met trendanalyses en benchmarks
  • Koppeling met diverse HR systemen (systeem onafhankelijk)

PurpleHRI: dé standaard voor HR Analytics

[widgetkit id=”2″]

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com