DutchEnglish

HR Analyses

voor efficiënte en effectieve sturing van uw human resources

Factbased advisering bij strategische vraagstukken

Voor efficiënte en effectieve sturing van uw human resources is kennis van feiten en het maken van strategische HR analyses essentieel. PurpleHRI Analyses laat u op een nieuwe manier profiteren van de beschikbare data uit uw personeelsinformatiesysteem en overige HR systemen (AFAS, Raet, SAP, ADP, Talent Excellence, Successfactors, Workday, etc.). PurpleHRI Analyses haalt deze waardevolle gegevens op uit uw systemen om ze vervolgens op een revolutionaire manier te visualiseren waardoor uw data waarde krijgt. Onze oplossing is ontwikkeld vanuit HR perspectief waardoor u als HR professional geholpen wordt om uw organisatie optimaal te adviseren op basis van feiten. Nagenoeg alle relevante HR-inzichten en analysemogelijkheden zijn beschikbaar binnen PurpleHRI.

Beter sturen
Met PurpleHRI Analyses beschikt u over een praktische Business Intelligence oplossing voor het managen van uw human capital.
HR analyses

U maakt snel en eenvoudig op feiten gebaseerde analyses met slechts enkele muisklikken. Daarnaast zoomt u eenvoudig in op alle denkbare dwarsdoorsnedes of totalen. Deze informatie kan in de tijd worden weergegeven (trends) en/of op een specifiek peilmoment. Ook kunt u door variabelen in te voeren zelf diverse scenario’s maken.

Toekomstgericht HRM-beleid

Aan de hand van analyses en scenario’s ontstaat een scherp beeld van het verleden, het heden en de toekomstige situatie van de organisatie en de bemensing daarvan.
analytics

Deze inzichten ondersteunen u bij uw strategische personeelsplanning en helpen u bij het realiseren van een effectief en toekomstgericht HRM-strategie en beleid. Veronderstellingen toetst u eenvoudig aan de hand van feitelijke, actuele gegevens uit uw personeelsinformatiesysteem. Zo zorgt u voor een gedegen, onderbouwd advies en beter beleid.

Uw voordelen
  • Bevat ‘state of the art’ toepasbare HR modellen
  • Biedt de verdiepingsslag op uw HR dashboards
  • Maak eenvoudig trendanalyses op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en mobilteit
  • Geeft direct inzicht bij tactische- en strategische HR vraagstukken
  • Geschikt voor HR businesspartners, HR experts en (beleids)adviseurs
  • Koppeling met diverse HR systemen

PurpleHRI: dé oplossing voor HR Analytics

[widgetkit id=”2″]

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com