DutchEnglish

Wij bestaan 10 jaar!

Dit vieren we graag met u tijdens de Innovation Day op onze nieuwe locatie in Rotterdam!

Innovation Day

Weet u hoe uw organisatie er over  5 of 10 jaar uitziet? Bent u op de hoogte van wat de impact van technologische ontwikkelingen op uw branche, organisatie en personeel kan zijn? Wilt u weten welke trends en ontwikkelingen nu al voor u van meerwaarde kunnen zijn?  Meld u dan nu aan voor de Innovation day!

Wij praten u bij over de ontwikkelingen van nu en inspireren u over de trends van morgen. Aan de hand van onder andere inspirerende keynote’s, klantcases en demo’s, nemen we u mee in een dag vol innovatie. Zo bent u voorbereid op de impact van deze disruptieve ontwikkelingen en trends op mens, IT en organisatie.

Wat staat er op het programma?

Op onze nieuwe locatie in Rotterdam staat een dag vol innovatie op het programma. Naast inspirerende keynotes van gastsprekers als Christian Kromme en Cor Molenaar verzorgt PurpleHRM een tweetal sessies over People Analytics. 

01. People Analytics | Van meten naar voorspellen | PurpleHRM
Medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal maar ook uw belangrijkste kostenpost. Helaas maken veel organisaties nog onvoldoende gebruik van slimme analyse software voor de HRM afdeling. U weet steeds meer over uw omzet, klantgroepen, voorraden en website gedrag, maar wat weet u eigenlijk over uw eigen medewerkers? Tijdens deze sessie laten wij de belangrijkste ontwikkelingen zien binnen People Analytics.

02. HRM afdeling van de toekomst | Een robot in plaats van de HRM afdeling? | PurpleHRM
Door digitalisering verdwijnen er steeds meer administratieve functies. Als organisatie beschikt u over steeds meer data op het gebied van Sales, Marketing en HRM. Met slimme algoritmes kunt u voorspellen welke medewerkers het meest succesvol gaan zijn, wanneer de kans op vertrekt het grootst is en wanneer het tijd wordt om medewerkers een promotie te geven. In deze sessie nemen wij u mee in de HRM afdeling van de toekomst.


Dus, waar wacht u nog op? Schrijf u nu in en neem deel aan een feestelijke dag vol innovatie!

Locatie: Spaces Rotterdam
Datum: Donderdag 23 november 
Adres: Hofplein 20, 3032 AC
Tijd: 12:30 – 17:00

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

[widgetkit id=”2″]
Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com