• Home
  • Nieuws
  • Maastricht UMC+ kiest voor HR Analytics via PurpleHRM

Maastricht UMC+ kiest voor HR Analytics via PurpleHRM

Fact-based onderbouwing

Het Maastricht UMC+ kiest voor PurpleHRI, de HR Analytics oplossing van PurpleHRM. De afdeling P&O gaat, vanuit HR-control, de software inzetten voor de fact-based onderbouwing van strategisch HR beleid.
Het Maastricht UMC+, dat ook de overstap heeft gemaakt naar AFAS, is met PurpleHRI in staat om systeem-onafhankelijk analyses te maken over al haar HR data inclusief historische HR data uit SAP HCM en bijvoorbeeld Vlootschouw- en Ortec-gegevens integraal te verbinden.

Met de oplossing van PurpleHRM heeft het Maastricht UMC+ dan ook een complete HR analytics oplossing inclusief honderden direct beschikbare analytics in huis. PurpleHRI zal worden ingezet bij de onderbouwing van strategische HR thema’s als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement.

PurpleHRI geeft ons de juiste tooling om uit de big data dié informatie te krijgen die de organisatie hard nodig heeft. Zo willen wij loopbaanpaden inzichtelijk maken en toekomstscenario’s met data onderbouwen.”
— 
Linda van Teijlingen, manager bedrijfsvoering P&O —

Over het Maastricht UMC+

Het Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Dus niet alleen gezondheidsherstel, maar ook gezondheidsbehoud én gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn – naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. Het Maastricht UMC+ kenmerkt zich daarbij door de multidisciplinaire en probleemgestuurde aanpak. Het Maastricht UMC+ heeft 715 bedden, circa 7.000 medewerkers en 4.000 studenten.

Over PurpleHRM

PurpleHRM is een internationaal opererende organisatie gespacialiseerd in HR Analytics & Reporting. PurpleHRM is een joint venture van Rond Consulting en Dageraad Advies en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van Business Intelligence en HR-organisatieadvies. PurpleHRM levert, onder het label PurpleHRI, een complete oplossing voor HR Analytics & Reporting voor middelgrote en grote organisaties, die zich bewust zijn van de strategische waarde van HR en gericht stappen willen zetten op dit gebied.

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com