Skip to main content

PurpleHRM en Driessen HRM sluiten strategisch partnership!

8 december is door Driessen HRM en PurpleHRM een strategisch partnership gesloten op het gebied van HR Analytics & Strategische Personeelsplanning. Driessen koos PurpleHRM vanwege hun expertise en oplossingen op dit gebied. Met dit partnership zijn zowel Driessen als PurpleHRM nog beter in staat om organisaties, in de sectoren overheid, onderwijs en zorg te helpen bij vraagstukken die te maken hebben met HR Analytics en Strategische Personeelsplanning.

Toegevoegde waarde
Erwin Flim, directeur van PurpleHRM geeft aan: “Wij zijn erg gecharmeerd van de expertise van Driessen HRM op het gebied van E-HRM en hun kennis van hedendaagse HR systemen. Met PurpleHRI, de oplossing voor HR Analytics en Strategische Personeelsplanning en de kennis van Driessen zijn wij in staat om klanten compleet te ontzorgen van vraagstukken op dit expertisegebied.”

Uniek Partnership
Harold de Wit, directeur Administratie & Advies Driessen geeft aan: “We merken in de praktijk dat de behoefte aan specialistische oplossingen rondom HR Analytics en Strategische Personeelsplanning actueler is dan ooit. In samenwerking met de expert PurpleHRM kunnen we op dit gebied de hele publieke sector van oplossingen en kennis voorzien. Optimaal inzicht voor optimale besluitvorming.”

Over PurpleHRM
Organisaties beschikken over HR systemen waarin een schat aan HR-informatie besloten ligt. PurpleHRM levert gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee organisaties grote en complexe hoeveelheden informatie uit deze systemen eenvoudig inzichtelijk kunnen maken. Zo helpen we ze te sturen op basis van harde, actuele en accurate HR cijfers. Op die manier zorgen wij dat elke organisatie de strategische waarde van HR beter kan benutten en de afdeling HRM ook daadwerkelijk vorm kan geven aan HR Analytics en Strategische Personeelsplanning.

Over Driessen HRM
Driessen biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning met een persoonlijke aanpak aan organisaties in de publieke sector. Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Bij Driessen HRM willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij richten we ons op werkgevers en organisaties, werkenden en werkzoekenden en kijken naar de beste kansen voor iedereen. Dat doen wij voor meer dan 1.100 organisaties en 15.000 medewerkers binnen de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector.