DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • PurpleHRM ontvangt certificering van AFAS

PurpleHRM ontvangt certificering van AFAS

PurpleHRI, het HR-analytics platform van PurpleHRM, is nu ook volledig certificeerd door AFAS.
AFAS-klanten maken naar volle tevredenheid gebruik van de HR-analytics oplossing van PurpleHRM. De gecertificeerde PurpleHRI AFAS-connector koppelt eenvoudig AFAS Profit en PurpleHRI.

AFAS-connector
Om AFAS klanten verder te ontzorgen, heeft PurpleHRM haar AFAS Connector laten certficeren door AFAS. Met deze certificering heeft u als bestaande of nieuwe AFAS-klant de garantie dat PurpleHRI naadloos aansluit en integreert met uw AFAS omgeving. Jaarlijks zullen AFAS en PurpleHRM de koppeling ‘hercertificeren’.
AFAS en PurpleHRM  staan op deze manier garant voor een perfect op elkaar afgestemde koppeling.

HR-analytics voor AFAS-klanten
Bent u al AFAS-klant en wilt u ook nog meer uit uw huidige systeem halen?
Met de HR-analytics oplossing van PurpleHRM kunt u duizenden analyses maken en krijgt u HR-inzichten waarmee u in staat bent om tot zowel betere beleidskeuzes te komen, als ook om interventies te  plegen die kostenverlagend werken.

Bent u geen AFAS-klant? PurpleHRI is volledig platform-onafhankelijk en is onder andere geschikt voor organisaties die gebruik maken van SAP, Oracle, RAET, Centric, ADP of Visma.

Over AFAS
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal, inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavepatroon. AFAS is hoofdsponsor van voetbalclub AZ, de AFAS Tennis Classics en het AFAS Circustheater in Den Haag.

Over PurpleHRM
PurpleHRM is een internationale organisatie voor HR Analytics en procesondersteuning.
PurpleHRM heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence en HR consultancy.

PurpleHRM levert software en diensten aan organisaties uit verschillende industrieën over de hele wereld, met behulp van haar uitgebreide netwerk van onafhankelijke resellers. Wij kunnen voor elke industrie,  waar ook ter wereld gevestigd, de juiste oplossingen leveren,  die volledig voldoen aan de lokale wet-en regelgeving.

Meer informatie
Benieuwd naar wat PurpleHRM voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

PurpleHRM
Wiekenweg 54F
3815 KL Amersfoort

The Netherlands
(T) +32624361989
(E) jeroen.van.der.sloot@purplehrm.com
(W) www.purplehrm.com

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com