DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • PurpleHRM op de QlikView Business Discovery World Tour 9 oktober 2013

PurpleHRM op de QlikView Business Discovery World Tour 9 oktober 2013

Ook dit jaar staat PurpleHRM weer op de QlikView Business Discovery World Tour in het Evoluon te Eindhoven. Op 9 oktober 2013 zal naast het reguliere programma van QlikView door PurpleHRM een aantal zeer interessante HR-sessies worden gegeven.
Dit jaar richt PurpleHRM zich op het thema: ‘Succesvol sturen met HR-data'”

In deze roerige tijden heeft uw organisatie waarschijnlijk ook te maken met vraagstukken zoals: reorganiseren, realiseren van een flexibele organisatie, het vergroten van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Bij deze ‘projecten’ is het aan te bevelen om te werken met scenario’s om de impact van nog te nemen besluiten op uw Human Resources door te rekenen. Hiervoor is het cruciaal om snel te beschikken over de juiste HR-informatie. Graag laten wij u zien hoe u door slim gebruik te maken van uw huidige HR-data, in staat bent om beter te sturen en antwoorden te vinden op de meest uitlopende (HR)-vraagstukken

Locatie

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Programma

Naast het uitgebreide programma van QlikView organiseert PurpleHRM vanaf 13:30 een drietal unieke HR-sessies!

10.00 – 13.00 uur   Opening QlikView Discovery Worldtour en diverse sessies georganiseerd door QlikView en haar partners

13.30 – 14.15 uur HR en Controlling samen aan het roer:
HR en controlling samen aan het roer: sturen met HR- en Financiële data!
praktijkcasus waarin u ziet hoe een grote zorginstelling van 9.000 medewerkers met behulp van PurpleHRM in staat is om analyses en scenario’s te maken ten aanzien van zorgzwaartepakketen (ZZP’s) en het meetbaar maken van de (financiële) consequenties hiervan op haar personeelsbestand.

14.15 – 15.00 uur Kostenbesparen met HR-analystics
Is een bestaande medewerker succesvoller dan een medewerker die u van buitenaf laat instromen? Is er een verband tussen verzuim, de zwaarte van een functie en leeftijd? Wat kosten verlofstuwmeren uw organisatie en wat kunt u hierop besparen? Krijg antwoord op uw HR-vraag en zie hoe u aanzienlijk kosten kunt besparen!

15.00 – 15.45 uur AFAS HR-Dashboard
Als AFAS-partner beschikken wij reeds over diverse dashboards en rapportages boordevol nieuwe inzichten.
Bekijk diverse interactieve dashboards, van financiële cockpit tot verzuimdashboard. Daarnaast laten wij u zien hoe u met behulp van onze AFAS-QlikView connector razendsnel uw eigen dashboards bouwt.

15.45 – 16.30 uur QlikView binnen uw BI-strategie
Hoe kunt u QlikView positioneren binnen uw BI-strategie? Welke organisaties gingen u voor? En op welke wijze gebruiken zij QlikView in hun Enterprise architectuur? Laat u verassen met praktische voorbeelden en zie hoe u QlikView kunt positioneren binnen uw BI-strategie.

16:30 Afsluiting en borrel

 

Met PurpleHRI maakt u met slechts enkele muisklikken grondige op feiten gebaseerde analyses, op het vlak van kwantiteit, kwaliteit, kosten en arbeidsrelaties (K3R). Wilt u persoonlijk kennismaken met de kracht van deze oplossing, neem dan deel aan een van de PurpleHRI Roadshows die wij organiseren op 8, 13 en 15 november.

Tijdens deze bijeenkomsten zal onder andere dr Gerard Evers u laten zien hoe u met PurpleHRI en het K3R model vorm geeft aan Strategische Personeelsplanning. Verder laat een organisatieadviseur zien hoe eenvoudig u met PurpleHRI tal van strategische, tactische en operationele HR vraagstukken op het gebied van mobiliteit, talentmanagement, verzuim en scenarioplanning kunt beantwoorden. Bovendien heeft u de gelegenheid om te netwerken met professionals die met dezelfde uitdagingen kampen als u.

Programma

14.45 – 15.00 uur   Ontvangst en welkom 

door dagvoorzitter Erwin Flim van PurpleHRM.

15.00 – 15.15 uur

Human Resource Intelligence, de markt en de ontwikkelingen

Een boeiende introductie in de wereld  van strategisch  personeelsmanagement en Human Resource Intelligence door  dr. Gerard Evers, directeur  van Euro-HRM en expert op het gebied van human  resources management.

15.15 – 16.00 uur

Paralle sessie 1: SPP vormgeven met behulp van Human Resource Intellicence

Erwin Flim, Organisatiesadviseur van PurpleHRM, laat u zien hoe u met behulp van PurpleHRI vorm geeft aan Strategische Personeelsplanning. Met behulp van praktische handvatten krijgt u inzicht in de wijze waarop ook uw organisatie met PurpleHRI de verbinding kan maken tussen strategie en de operationele uitvoering van Strategische ersoneelsplanning.

Paralle sessie 2: HR-Analytics in de praktijk

Roy Roelvink, Organisatiesadviseur heeft jarenlange ervaring met HR-analytics en adviseert organisaties bij de meest complexe HR-vraagstukken. In een vogelvlucht laat hij zien hoe u met PurpleHRI in staat bent om HR-analyses uit te voeren ten aanzien van medewerker ontwikkeling, verzuim, in- door- en uitstroom en vergrijzing.

Tot slot laat hij zien hoe u projecties naar de toekomst kunt maken, want weet u al hoe uw organisatie er in 2020 uit komt te zien?

16.15 – 17.00 uur   Paralel sessie 1 of 2

17.00 uur   Borrel

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com