DutchEnglish
  • Home
  • Nieuws
  • Saxion en Stenden Hogeschool kiezen voor software PurpleHRM

Saxion en Stenden Hogeschool kiezen voor software PurpleHRM

Saxion en Stenden Hogeschool hebben gekozen voor PurpleHRI, de HR Analytics software van PurpleHRM.
HR- en beleidsadviseurs gaan de software inzetten voor strategische personeelsplanning maar ook als instrument om de kwaliteit van de advisering van het management te verhogen. Met de oplossing van PurpleHRM hebben onderwijsinstellingen direct zicht op primaire informatie zoals: de verhouding OP/OBP, percentage masters en discrepanties tussen de gebudgeteerde formatie en daadwerkelijke formatie.

Diepgaande HR Analyses
Naast het verschaffen van primaire HR informatie gebruiken Saxion en Stenden Hogeschool PurpleHRI om diepgaande analyses te maken. Bijvoorbeeld op het gebied van personeelskosten, leeftijdsopbouw, verzuimverloop en medewerkerontwikkeling. HR- en beleidsadviseurs zijn hierdoor in staat om directie en lijnmanagement factbased te adviseren. Daarnaast hebben ze direct de beschikking over honderden HR rapportages waarmee ze snel en eenvoudig diverse dwarsdoorsnedes maken. Hierdoor zijn de adviseurs in staat om sneller te anticiperen op vraagstukken op het gebied van prestatieafspraken, talentmanagement, vergrijziging en duurzame inzetbaarheid.

Over Saxion
Bij de vier vestigingen van Saxion in Apeldoorn, Deventer, Enschede en Hengelo studeren in totaal 25.000 studenten en werken bijna 2300 medewerkers. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. In samenwerking met bedrijven en instellingen wordt door onze kenniscentra en lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Voor overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties is ‘Saxion Bij- en Nascholing’ een goede partner in kennisvergaring.

Over Stenden
Stenden Hogeschool is 1 januari 2008 ontstaan uit een fusie van de Christelijk Hogeschool Nederland (CHN) en de Hogeschool Drenthe. Stenden Hogeschool is een internationale school met vestigingen in Leeuwarden, Emmen, Groningen, Meppel, Assen, Doha (Qatar), Bangkok (Thailand), Port Alfred (Zuid-Afrika) en Bali (Indonesië).
Aan Stenden Hogeschool studeren circa 11.000 studenten en werken bijna 1000 medewerkers.

Over PurpleHRM
PurpleHRM is een internationaal opererende organisatie voor HR Analytics en procesondersteuning. PurpleHRM is een joint venture van QlikView partner Rond Consulting en Dageraad Advies en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van Business Intelligence en HR-organisatieadvies.
PurpleHRM biedt software en services aan organisaties uit diverse branches, wereldwijd. Hiervoor maakt PurpleHRM gebruik van haar grote netwerk van onafhankelijke resellers. Wij zijn in staat om in ieder land, voor iedere branche passende oplossingen te bieden die volledig aansluiten op de lokaal geldende wet- en regelgeving.

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com