DutchEnglish

Goudse Verzekeringen gaat voor data

Van HR rapportages naar HR Analytics

De Goudse helpt MKB-ondernemers met succesvol ondernemen. Dat doen ze met branchegerichte verzekeringen en diensten, want iedere sector is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Innovatief denken én doen is in deze branche een must. Dit geldt niet alleen voor hun externe dienstverlening. Maar juist ook voor interne processen. Ook voor de afdeling HRM en bijbehorende informatievoorziening. Maar hier liep men tegen de grenzen van een standaard aan. Hicham vertelt: ‘We hadden alleen de beschikking over een aantal standaard analyses (Excel) en rapportages (PDF) die gevoed worden door exports vanuit AFAS. Dit leidde helaas niet altijd tot de gewenste inzichten. Was soms tijdrovend (samenvoegen van gegevens). Erg bewerkelijk en bracht daarnaast de nodige risico’s met zich mee in het kader van de aangescherpte privacywetgeving. “

Na een selectietraject koos Goudse Verzekeringen voor PurpleHRI. De HR Analytics oplossing van PurpleHRM. De afdeling HRM gaat de software inzetten bij HR thema’s als Duurzame Inzetbaarheid. Maar ook bij Talent Management en Strategische Personeelsplanning.

De verzekeraar, die gebruik maakt van de HR systemen AFAS en Esize, is met PurpleHRI in staat om met enkele clicks analyses te maken. Maar ook verbanden te leggen en te sturen op het geïntegreerde HR dashboard met eigen KPI’s. Een functionaliteit die gemist werd in de standaardrapportages uit het HR systeem. Met de implementatie van PurpleHRI zet de Goudse dan ook de stap van standaard HR Rapportages naar HR Analytics.

We willen strategische en tactische keuzes beter kunnen onderbouwen middels data uit onze HR systemen en overige organisatiedata. Ook om uitkomsten te gaan voorspellen op basis van data.
— Hicham Belali, HR adviseur
 —

Over de Goudse

De Goudse biedt klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Over PurpleHRM

PurpleHRM is een internationaal opererende organisatie gespacialiseerd in HR Analytics & Reporting. PurpleHRM is een joint venture van Rond Consulting en Dageraad Advies en heeft meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van Business Intelligence en HR-organisatieadvies. PurpleHRM levert, onder het label PurpleHRI, een complete oplossing voor HR Analytics & Reporting voor middelgrote en grote organisaties, die zich bewust zijn van de strategische waarde van HR en gericht stappen willen zetten op dit gebied.

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com