Skip to main content

Webinar on-demand: demo-dagen

 

Uw wachtwoord is: Demodagen2018

Tips

Pauze of stoppen Klik in het scherm om het webinar te pauzeren of te stoppen

Vooruitspoelen Gebruik de pijltjestoets onderin het scherm

Volledig scherm Klik aan de rechter bovenkant op de schuine pijlen

PurpleHRI de standaard voor HR Analytics

PurpleHRM verbindt heden en toekomst
Wij scheppen de basis voor Strategische Personeelsplanning. U kunt uw toekomstige formatie en bezetting bepalen door gedrag vanuit het verleden naar de toekomst te extrapoleren en door het simuleren met eigen scenario’s die u eenvoudig direct kunt bewerken.
PurpleHRM verbindt HR en IT
Wij maken producten eenvoudig in gebruik, installatie en onderhoud. Wij stellen u in staat uw HR organisatie te sturen zonder tussenkomst van IT.  Zowel de business en IT afdeling zijn met PurpleHRM producten slagvaardiger en  zelfstandiger. Geen maatwerk, maar standaarden in uw organisatie is ons doel.
PurpleHRM verbindt kwantiteit en kwaliteit
Wij stellen binnen twee muisklikken daadkrachtige analyses te doen op aantallen en percentages van medewerkers en uw headcount. Deze feiten combineren wij op unieke wijze met de competenties, tevredenheid en ander kwalitatieve kenmerken van uw medewerkers.
PurpleHRM verbindt HR en Finance
Op unieke wijze verschaffen wij u inzicht in de historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen van uw beloningsmodel. Wat kost de flexibele schil van uw organisatie? Wat is de impact van CAO verhogingen per functie? Wat zijn de kosten van beloning boven de schalen? HR biedt finance toegevoegde waarde door deze en vele andere vragen direct inzichtelijk te hebben; elke dag in een oogopslag.
PurpleHRM verbindt strategie en lijn
Wij zijn trots in staat te zijn u te helpen bij het realiseren van uw HR Strategie. Door het bieden van producten die de vereiste inzichten op strategisch en operationeel niveau in een oplossing verbinden. Met een uitgekiend autorisatie concept krijgt ieder toegang tot de relevante data voor zijn of haar functie