DutchEnglish

Finance

Krijg grip op uw menselijke kapitaal!

Ontwikkelingen

Financiële organisaties hebben de afgelopen jaren een drastische transformatie doorgemaakt. Van het leveren van traditioneel producten en services naar een online dienstverlener die klanten 24/7 helpt, op basis van data, om slimmere en betere producten en diensten af te nemen die beter aansluiten op de individuele behoeften. Daarnaast zorgt veranderende wet- en regelgeving dat financiële organisaties wendbaar moeten blijven om zich continu te verbeteren en aan te passen.

Aansluiting

Door de vele (blijvende) veranderingen zijn wendbaarheid, innovatie en compliancy belangrijke thema’s waar ook HRM direct op moet aansluiten. Want in hoeverre heeft u de juiste medewerkers in huis, zowel op korte als lange termijn? Hoe blijft u wendbaar en beschikt u over de juiste contractenmix en flexibiliteit om tijdig op te groeien of te krimpen? Wat is de impact op verplichte certificering en eventuele accreditaties op de personele samenstelling, personele kosten en winstgevendheid van uw producten en diensten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vragen en inzichten waar steeds vaker om gevraagd wordt door managers en directie.

Uw management verwacht dan ook dan HRM realtime te beschikt over actuele en relevante informatie die beslissingsondersteund werken op tal van vraagstukken. Maar hoe snel kunt u als HRM afdeling inspelen op deze toenemende informatiebehoeften? En wat weet u eigenlijk van uw medewerkers?

Als HRM afdeling heeft u in de praktijk slechts beperkt inzicht in de essentiële feiten en cijfers om gerichter te sturen en uw management te adviseren over thema’s als talentmanagement, strategische personeelsplanning en mobiliteit.

Wij helpen u hierbij!

Met PurpleHRI heeft u met één druk op de knop inzicht in de voor u relevante gegevens op het gebied van:

–  Compliancy (WFT, Accreditaties en andere certificeringen van uw medewerkers)
–  Mobiliteit: interne doorstroom (horizontaal en verticaal)
–  Talentmanagement onder ander m.b.v. 9-grid/vlootschouw en competenties van uw medewerkers
–  Verzuimontwikkelingen
–  Ontwikkelpaden en opleidingen
–  Strategische personeelsplanning
–  Personele samenstelling van uw organisatie:
                 – Leeftijd- en dienstjarenopbouw
                 – Contractenmix
                  – Loonkostenontwikkeling

‘Als verzekeraar dien je altijd te beschikken over juist opgeleide en gekwalificeerde medewerkers. PurpleHRI helpt bij het krijgen van grip en geeft ons inzicht in mogelijke risico’s.’

Alle feiten en cijfers met één druk op de knop!

PurpleHRI biedt u direct inzicht in de meest essentiële HR feiten en cijfers uit uw diverse HR systemen en modules tot aan het maken van scenario’s en analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, beloningsmanagement, mobiliteit en verzuim.

  • Integraal inzicht met één druk op de knop

  • Strategische en tactische analyses

  • Verbind data uit meerdere systemen

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

[widgetkit id=”2″]

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com