Skip to main content

Energie Bedrijven Suriname kiest PurpleHRI

EBS levert een bijdrage aan een Duurzame Energiemarkt voor Suriname en biedt haar klanten slimme keuze en beheer over energieverbruik aan. EBS voorziet dagelijks meer dan 175.000 huishoudens en bedrijven van betrouwbare en duurzame energie. Dit doen zij door het ontwikkelen, onderhouden en exploiteren van het elektriciteitsnetwerk en door energiemartkspelers te voorzien van een commercieel platform voor tijdige energie inkoop.

In de organisatie staat professionalisering hoog op de agenda, zo ook binnen HRM. De wens om actueel en altijd te kunnen blijven sturen werd groter en groter, maar kon niet worden ingevuld met de standaard HR systemen. De vraag naar HR ken- en stuurgetallen was bij het management groot. Binnen HRM groeide de wens om inzicht te hebben bij strategische personeelsplanning, mobiliteit en talent management. Voor de analyses werd veel Excel gebruikt, met ingewikkelde spreadsheets als resultaat. Daarnaast was het HR team hierdoor enorm afhankelijk van één of enkele personen waardoor ze niet altijd op gewenste momenten inzicht hadden. 

Verbind HR cijfers met één click

Na een enthousiaste kennismaking tijdens een uitgebreide marktverkenning koos EBS PurpleHRI, de HR Analytics oplossing van PurpleHRM. De belangrijkste reden? Alle HR stuurinformatie is nu altijd beschikbaar binnen één gebruiksvriendelijke oplossing. Daarnaast zal het HR team uitgebreid worden getraind in de toepassing van PurpleHRI bij actuele vraagstukken uit de business. Opnieuw een samenwerking waar we enorm trots op zijn!

Resultaten

  • Realtime HR Dashboard met eigen KPI’s
  • Alle HR informatie in één HR Analytics oplossing
  • Eenvoudig verbanden en scenario’s analyseren op organsatie-, functie-, of afdelingsniveau 
  • Maak analyse voor het management in 5 minuten
  • Altijd, overal en veilig toegang tot alle HR Analytics