DutchEnglish

OLVG zet stap naar HR Analytics

OLVG is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam. Met hoofdlocaties in Oost en West. Ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staan zij al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving van uniek Amsterdam. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in de stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam. Voor de zorgverlener, met meer dan 6000 medewerkers, is het hebben van grip cruciaal. Zowel op het primaire proces, alsook op de bijbehorende personele inzet. Om deze reden zocht OLVG een partner die kon helpen om HR interventies meer fact-based te onderbouwen met behulp van data uit (o.a.) AFAS en Ortec

Integraal inzicht, met enkele clicks

In een aantal voorbesprekingen is gezamenlijk een Proof Of Concept (POC) voorbereid waarin OLVG kennismaakte met eigen data in PurpleHRI, door een live koppeling op het HR systeem AFAS. In de POC kreeg het HR team inzicht in de toepassing en mogelijkheden van PurpleHRM bij vraagstukken op het gebied van onder andere mobiliteit, strategische personeelsplanning en bijvoorbeeld verzuim. OLVG heeft gekozen voor de samenwerking met PurpleHRM om de beschikbare data beter in te kunnen zetten en zo door verbinding tussen kengetallen en het analyseren van scenario’s te komen tot meer datagedreven invulling en onderbouwing van toekomstgericht HR beleid. Het PurpleHRM team is trots met opnieuw een mooie samenwerking met een toonaangevend ziekenhuis en kijkt uit naar de verdere samenwerking de komende jaren. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een vrijblijvende demo aan! 

“Om te beginnen maakt PurpleHRM realtime op alle niveaus onze belangrijkste KPI’s toegankelijk. Daarnaast geeft PurpleHRM ons het platform om verbanden te leggen en scenario’s te ontwikkelen op de strategische uitdagingen op personeelsgebied. In de steeds sneller veranderende omgeving willen we hiermee vroegtijdig ontwikkelingen inzichtelijk maken en onze sturingsmogelijkheden en wendbaarheid vergroten.”
 —
Sonja Kobes, beleidsadviseur HRM bij OLVG — 

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com