DutchEnglish

Detailresult Groep maakt stap naar HR Analytics met PurpleHRM

Detailresult Groep (DRG) exploiteert de formules Dirk en DekaMarkt. De retailer, met meer dan 20.000 medewerkers, werkt iedere dag vol ambitie aan het beter maken van het leven voor klanten en elkaar. DRG is resultaatgericht, kostenbewust en mensgericht. Dit geldt niet alleen voor hun externe dienstverlening. Maar ook voor interne processen, waaronder de HR informatievoorziening.  De vraag van HR- directie en management naar snelle, betrouwbare en efficiënte HR informatie was groot. Voor de realisatie liep men al snel tegen de grenzen van het HR systeem en Excel aan. 

Inzicht op ieder niveau

Na een enthousiaste kennismaking werd samen met DRG een pilot gestart. In deze pilot maakte DRG kennis met de HR Analytics oplossing, inclusief real-time koppeling op het HR systeem AFAS. HR management ging zelfstandig aan de slag met de oplossing. Hierin werden zij begeleid door de HR Analytics specialisten van PurpleHRM, zowel op functioneel als technisch vlak. De diverse gebruikers maakten met enkele clicks analyses binnen thema’s als verzuim, mobiliteit en bijvoorbeeld (loon)kosten. Informatie die binnen seconden inzichtelijk is op groep-, regio-, filiaal- en bijvoorbeeld afdelingsniveau. Tijdens de pilot werd al snel duidelijk dat met PurpleHRI de stap naar een meer datagedreven en proactieve dienstverlenging realiseerbaar was. Direct na de pilot is dan ook besloten om PurpleHRI te implementeren en een meerjarig partnership met PurpleHRM aan te gaan. DRG is met PurpleHRI in staat om met enkele clicks analyses te maken en in te zoomen na vervolgvragen. Maar ook verbanden te leggen tussen regio’s, functies en filialen. De analyses kunnen eenvoudig worden verwerkt in eigen HR Stories en live worden gepresenteerd uit PurpleHRI. Benieuwd naar wat PurpleHRI voor jou kan betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan!

“Door de samenwerking met PurpleHRM verstevigt Detailresult Groep de HR dienstverlening. Met een meer datagedreven mindset heeft ons HR team altijd, overal en direct inzicht in ontwikkelingen die ertoe doen.” 
Marike van Amsterdam, Directeur HR Detailresult Groep

Resultaten

  • Realtime HR Dashboard met eigen KPI’s
  • Alle HR informatie in één HR Analytics oplossing
  • Eenvoudig verbanden en scenario’s analyseren op organsatie-, werkgever-, of afdelingsniveau 
  • Live ontwikkelingen presenteren vanuit de applicaite met Storytelling
  • Altijd, overal en veilig toegang tot alle HR Analytics
Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com