AFAS Dashboard & Analytics

Uw eigen dashboard

Gaat uw informatiebehoefte verder dan de standaardmogelijkheden in AFAS? Wil u uw eigen KPI’s opnemen? En uw vrije velden gebruiken? Bent u op zoek naar uw eigen AFAS Dashboard inclusief honderden analytics? Als trotse partner van AFAS en Qlik©laten wij u graag zien wat er nog meer mogelijk is! 

De voordelen op een rij

  • één integraal dashboard met uw eigen KPI’s en benchmarks op basis van rol/autorisatie in AFAS
  • een module voor HRM, het management en directie
  • de mogelijkheid om eigen definities en normen toe te passen
  • de mogelijkheid om data uit uw vrije velden en andere systemen toe te voegen
  • HR modellen, analyses en dashboards op basis van bewezen modellen

AFAS Dashboard PurpleHRM

Met het PurpleHRM AFAS Dashboard krijgen managers, directie en HR inzicht de voor hen relevante KPI’s. De dashboards tonen zowel actuele ‘stand van zaken’ als de belangrijkste trends op het gebied van in- door- en uitstroom, headcount, budgetten en verzuim. Benieuwd naar een ervaring van één van onze AFAS klanten? Lees de ervaringen van AFAS gebruiker ROC Zadkine hier

Door de flexibele opzet van de applicatie kunt u de analyses zelf aanpassen op het gebied van: definities, look & feel en normen. Uiteraard werkt het dashboard op basis van rollen en autorisatie. U bepaalt zelf wat gebruikers te zien krijgen zodat iedere gebruiker de relevante informatie krijgt die bij zijn/haar rol behoort!

Benieuwd naar de kracht van één integraal HR Dashboard? Vul hieronder uw gegevens in en bekijk direct het Webinar ‘Qlik HR Dashboards voor AFAS’ en ontdek wat er nog meer mogelijk is!

Purple HRM 10 yrs connected

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang vrijblijvend de brochure

PurpleHRM B.V.

Wiekenweg 54F
3815KL Amersfoort
t. +31 (0)33 4724847
f. +31 (0)33 4721350
e. info@purplehrm.com